Dec 26, 2010, 5:19 PM

Молих ли се?... 

  Poetry
661 0 2

Молих ли се

Молих ли се

за любов

за интимност,

за докосване...

Молих ли се

или просто плаках

 

Смешно ли е

Тъжно ли е

Топло

Или пък студено

Чуждо ли е

Близко ли е

В киберсвета няма любов

Само екран

Хиляди букви

Букви и знаци

 

Знаци и камера

Твоят глас

Чувам го

Нежно ме гали

и залюлява

в безумие

 

Залюляват ме пръстите

Бутат екрана от твоята страна

Бутам екрана от моята страна

 

Люлка е светът ни

Имаме нужда от сън...

9.11.2010.

© Милена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??