Господи - подари ми небе!
Из небесния рай да се рея,
с чистотата на малко дете
на света да се радвам и пея!
Боже - влей ми вяра в кръвта!
Да приема живота какъвто е -
със пороите, мрака и всички слънца,-
в който всички безкрай да възкръсваме!
Свий в сърцето ми топло гнездо -
в него да раждам надеждите,
да разлиствам с любов нов живот,
в който истинска да се оглеждам!
Руми
© Румяна All rights reserved.
лирично бисерче, съдържа оптимистично
и жизнеутвърждаващо послание! ПОЗДРАВИ!