Feb 5, 2013, 5:55 PM

Молитва 

  Poetry
349 0 0

Следвай ме по пътеката на дните!

Когато много ме боли, до мен бъди,

до мен бъди, когато радост разлюляна,

като камбана в бистрото звъни.

Не ме прави смешна, Любов,

Нека не съм жалка, сляпа да не съм!

Помогни ми да оцелея, Любов...

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??