Dec 24, 2008, 10:31 AM

Молитва 

  Poetry » Other
3820 3 48

Боже, Ти децата ни пази -

пъпчици са в Твоята градина.

С вяра и любов ги озари,

нека буря зла да ги отмине...

 

Да поемат смело своя път,

носени от пролетния вятър.

Въздуха да дишат с пълна гръд

и навред да виждат красотата.

 

Боже, нека имат свобода

в избора си труден на доброто.

Нашите деца са светъл дар -

кълнове са крехки на Живота...

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??