Apr 22, 2019, 12:48 AM  

Моля се ... 

  Poetry
246 1 0

 

Моля се за твойта душа
и за тази, която е в мене,
като клонки на бяла бреза
които бяха преплетени,
да останат нашата свяст
докато Слънцето свети
отгоре разкалено,
с трепкащи листи в несвяст
под ласките на гальовния вятър...
Двете наши души,
една с друга тъй сляти -
това бе мигът необозрим,
когато от обич и звездите
стават на факли...
Нека заедно горим,
завещани на светлината..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??