Jan 7, 2008, 9:51 AM

Моля се за обич в душата си 

  Poetry
662 0 17

Моля се за обич в душата си,

да обича песенно морето.

Да намрази до болка тъгата си

и да нарисува с любов звездите на небето.

 

 

Моля се за обич в душата си,

че много страда, облечена в заблуда.

Да премахне с ръка сълзата си,

че я изкараха дори и луда.

 

 

Моля се за обич в душата си,

да е щастлива, (тя го заслужава).

Подвластно вярваше на мислите си,

а от тях удавена в кървав океан остава.

 

 

Моля се! Нека да обича!

Да се усмихне за миг поне.

Да се рее в небето като птица

и да преплита нежност в нечии ръце.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??