Mar 7, 2007, 11:15 AM

Моля те кажи ми имаш ли сестра 

  Poetry
1171 0 9
Моля те, кажи ми
имаш ли сестра -
толкова красива,
толкова добра!

Днес едно момиче,
с твоите очи,
погледа си срещна
с моите очи!

Днес едно момиче,
с твоето лице,
впи стрели-ресници
в моето сърце!

Дългите ресници
ме хванаха в плен!
Волята ми - птица -
отлетя от мен!

Докато за думи
воля събера -
от очи изгубих
твоята сестра!

Всеки ден я търся,
всяка нощ не спя!
Като сняг по слънце,
бързо се топя!

Заради сестра си
ти не ме мъчи -
дай ми да целуна
твоите очи!

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??