May 10, 2017, 1:42 PM

Моля те, недей 

  Poetry » Love, Free verse
351 1 4

Недей да чувстваш болка, че не съм до теб,

аз пак съм твоя.

Недей да страдаш, когато прегръдката е празна,

аз в сърцето ти съм спряла и не можеш да ме

изгубиш.

Недей да падаш и нека душата ти не плаче,

иначе моята ридае безутешно.

Обичай ме и нека единствена да бъда аз, защото

двойно съм щастлива, обичана и влюбена в теб.

Не се опитвай от любовта да се отричаш, 

защото аз в теб се вричам ден и нощ.

Не се разделяй с чувствата си щом силно ги усещаш,

защото моите на нишки ме разкъсват.

Така е, скъпи, аз също се измъчвам.

Умирам в тъмната самотна нощ.

Но в утрото свято се събуждам.

И надеждата в тръпки ме поглъща с жар,

любовта ми ме изгаря.

Не се отказвай, моля те, недей!

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти Васе за коментара
  • Заради нас- ,, Не се отказвай, моля те, недей! "-единственото, най-важното нещо е да бъдеш с любимите хора. Поздрави!
  • Благодаря Руми за коментара
  • Колко много красиви чувства, събрани в един стих! Както винаги, любовта е на първо място в твоите творби и това ги прави още по-чувствени! Поздрав, Йонче!
Random works
: ??:??