Mar 31, 2008, 9:11 AM

Момчето, което не се върна на брега 

  Poetry
1491 0 3

Морето живите обича,

а мъртвите изхвърля на брега.

Едно момче, ах, едно момче

морето не изхвърли на брега.

Остана само шапката позната

да се белее над сините вълни.

Момичето обичаше младежа,

а младежът - всички хубави жени...

До дъното претърсиха морето

с пръсти, посинели от студа,

но не намериха момчето, което

морето не изхвърли на брега.

© Дидони All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??