May 12, 2012, 9:17 PM

Момиче и Конче 

  Poetry » Other
494 0 2

Момиче и Конче

 

 

 

 

Момиче бях аз

нормално.

Със звънък глас,

лъчезарно.

 

С мечти и надежди

играех своя бърз танц,

във бели одежди,

проблясващи с гланц.

 

Хванах си аз конче

стройно и добро.

Завързах му балонче

зад гривесто ухо.

 

И тръгнахме безспир

да търсим красиви цветя.

Навред из земна шир

аз с кончето летя.

 

То ме погледна

   със питащи очи.

Умора ни налегна,

а вятърът

   оставих да бучи.

 

© Калин Барбов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??