Ароматни капки,
бели сълзи,
полъх на пролет,
на топли лъчи...
Срамежлива, красива,
блестяща сълза,
сгушена дискретно
в самотна леха...
Струяща нежност,
невинност, мечти,
копнеж на девойка
за любов... може би?!
© Nina Toshich All rights reserved.