Apr 14, 2013, 7:59 PM

Монета 

  Poetry
355 0 0

              МОНЕТА

 

Телефонът до тебе  запъхтяно звъни.

Търси те другият, нахалният,  казваш.

Говори, че без любов са твойте дни.

А той  трупа пари в жадната пазва.

 

Омръзнах ли,  все тъй да те  обичам.

Студена е моята стая, в банята няма и душ.

Хвърляш ме, на стара парà ти приличам,

на паважа ще дрънна, като монета досущ.

 

Заспивай самотна, казаха ти много лъжи.

Прехвърляй ги като старческа броеница.

Заспивай с усмивка, има кой за теб да тъжи.

Днес си царица, а утре без мене - старица...

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??