Dec 31, 2014, 8:26 AM

Монолог на Разума 

  Poetry » Other
382 0 3


Монолог на Разума


Сетивен, примитивен свят:

все търси да докосне и измери

изплъзващите се химери.

 

Преследва ги. Дели ги

на добри и зли. И винаги

умува колко още му остават

 

когато болката от загубата

на желанието за живот

започне миналото си да съжалява.

 

Напомпва се с цитати и твърди

че истината му във виното се ражда.

Готов е да започне да живее отначало

 

щом глад започне да го мъчи или жажда.

 

 

 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??