Jan 27, 2011, 9:33 PM

Монолог за моята любима 

  Poetry » Love
796 0 0

Обичах те, но не го показвах,

обичах те, не ти го казвах.

Сега съжалявам!

Радвах се със теб, но не го показвах,

радвах се със теб, но не ти го казвах.

Сега съжалявам!

Страдах със твоите страдания, но не го показвах,

страдах със теб и не ти го казвах.

Мъчих се да бъда като гранит опора за теб,

но моето мълчание те изяждало отвътре.

Не ти казвах колко си красива,

защото не знаех как да те опиша, нямах думи.

Сега съжалявам!

Сега съм длъжен да плащам със сълзи в очите

за моите грешки, ОБИЧАМ ТЕ, СЛЪНЦЕ!!!

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??