May 25, 2010, 10:40 PM

Монологично 

  Poetry » Other
668 0 10

Откраднах деня ти!  
Будуваш нощем!  
Влях се в кръвта ти!  
И  заживях в теб.  
Поиска ме секундно!
Попита времето.  
Обезмълвих те!  
За да те имам!  
И какво сега?  
Обичаш ме!  
Дали ми стига?  

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??