Nov 1, 2023, 11:55 AM

Монологът на една критичка 

  Poetry » Civilian, Parody
248 2 6

По-важно ми е даже и от секса

(Това въобще, какво ли всъщност беше?)

грешките при прочита във текста

и писнало ми е да поправям вече!

 

И членът трябва да е във идеален вид

(Ей, ти, за друго ти говоря бре, говедо,

но браво - и голям е, и добре измит...)

че сбърканият ме изнерва, чедо!

 

И сричките дали се спазват зяпам,

че разните поетчета ме дразнят!

Но аз, да знаят, че мухи не лапам,

законите създадени са да се спазват!

 

Какво ми пука за изляти чувства?

За мен и смисълът е на последна база!

Разбирам го перфектно туй изкуство,

тъй както глухите разбират джаза!

 

Разбра ме, ясно, колко компетентност

събрала съм кат силикон у виме.

А ти, показалият мъжката потентност,

изчакай ме зад ъгъла, след малко ида...

 

02.09.2023.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??