Apr 14, 2019, 7:06 PM

Монолози с батко/Вали... 

  Poetry » East forms
593 4 6

Все още вали…

Подгизва пръстта над гроба

и свещта угасва.

© Росилина Хесапчиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??