Dec 15, 2021, 10:34 AM

Море и лято сред снега 

  Poetry
236 0 4

Море и лято сред снега.

Къде съм аз, ами сега?

Нима се върнах тъй назад

към летния възторжен свят?

Снежинките ли ще ме спрат?

Морето ми е свиден брат,

щом бризът пусне ми писмо,

сърцето е вълна, само

лети към летния си бряг.

Снегът топи се, няма как.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??