Aug 8, 2008, 3:01 PM

Море и обич 

  Poetry » Love
884 0 11
Видях в очите ти морето,
и урагана в тях бушуващ,
и любовта в сърцето ти,
и пръста ти, рисуващ по лицето ми.
Прекрасни сънища сънувам...
по пясъка как стъпвам леко,
и стъпките ми как остават,
а дирята отива на далеко.
Самотни стъпки,
тъжни, но щастливи...
изгубени от ласката
на белите вълни пенливи.

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??