Sep 17, 2019, 7:49 AM  

Море на мечтите 

  Poetry » Love
671 2 4

Мое тихо Море!
В твоя пристан Мечти
нека лодката Сън до теб ме откара отново!

 

Глас на дете
нека в мен закрещи
и олекне душата ми пълна със сиво олово.

 

Като облак красив
във безкрайното синьо небе
ще открия в прегръдка щастлива безкрая...

 

Целуни ме Любов, 
нека толнова див
този лъв във сърцето ми гладен за обич рикае!

 

Благодаря ти Любов, 
с теб надникнах за миг
отвъд хоризонта на болка самотна...

 

През съня си - ключалката малка
тази нощ пълнолунна
отново за малко се върнах във Рая!

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ви, че поплувахте заедно с мен в морето ми от мечти, Приятели!
  • Море на мечти но само привидно тихо.Самотната болка заражда ураган.
  • Много романтично стихотворение. Като каза сиво олово, имам една снимка, скоро ще я пусна
  • Много красива образност!
Random works
: ??:??