Sep 20, 2019, 4:39 PM

Море от стихове 

  Poetry » Love
757 0 1

                                                  Море от Стихове

 

Поетът влюбил се в красива жена,

красива ,умна,нежна актриса една.

Посветил и много свои стихове от сърце,

всеки ден и изпращал по едно,,като дете!

 

В картичката със стих слагал роза една,

цвете червено,като цвета на Любовта.

Стиховете тя не четяла,розите унищожила,

неговите чувства,любовта му тя наранила!

 

Стиховете тя изхвърляла в морето,

а от високо Луната тъгувала в небето.

Морето приютило стиховете в дълбочина,

а после ги изпращало отново,по вълна.

 

А актрисата поета така и не разбра,

любовта му не усети,тя не пожела.

Стиховете му вълните изкараха на брега.

Стихове от душата му ,за любимата жена!

Море от стихове и рози!Вълна' след вълна'!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??