„Обичам те” написано на пясъка,
Морето с вълните отмива.
Остават само отблясъци
и спомени красиви.
Вкусило всяко наше „Обичам те”,
Ревностно го пази в недрата си.
Може би за това така силно привлича ни
и с нежни ласки облива телата ни.
© Ирен All rights reserved.