Sep 6, 2013, 12:16 PM

Морска самота 

  Poetry » Love
353 0 1

То е най-хубаво в пясък да овъргаляш пешкира -
камъчетата боцкат, а скалата неудобно подпира...
Във пясък времето бавно всичко превръща -
Лоши спомени скрива, болка и мъка поглъща...

Опълчвам се сам, тичешком морето връхлитам -
предизвиквам стихията върху мен, аз обичам!
Водорасли, хладен прибой и солен вкус в устата -
вятърът вече по е студен, но пък калява душата...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??