May 30, 2012, 11:19 AM

Морска сирена 

  Poetry » Love
454 0 0

Тя е красива, с любов обгърната живее,
прегръща миговете с радост и се смее,
но взема тихичко и от другите тъгата,
поема, разплакана разтегля я в душата.
Тя морската сирена от себе си раздава,
водата тъй свещена самата заслужава,
но пълни я със сълзите си и ни я връща,
че всеки жаден да може да я поглъща.
Тя врекла се е също във любов неземна.
И гледа го от скалите, той я превзема -
събира със любов приказки всевишни  
и нощем носи ù ги с “Моля те, вдишни”.
Тя в красива приказка света повела,
разхожда ни там, самата се е вплела.
С делфини нощем сиянието ù плува,
любовта с червени устни ни целува.
Тя за всички хора е олицетворение,
с отдадения си живот е поясът спасение.
От калта ни чисти, лъчи вдъхновение
и творят я като божествено творение.

 

Vacuum

© Влади Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??