Jul 11, 2021, 12:04 AM

Морско лято 

  Poetry
549 2 14

Лято с морски длани ме зове

в розов изгрев, с формата на пръстен,

по безкрайни медни брегове

и вълните щастие са гъсто.

 

Бризът като тих локомотив

с чайките лети и си бърбори,

лъч на слънцето – искрящ мотив

бърза и в стиха ще се отвори.

 

Плува като риба летен ден

в морската незабравима тайна,

бавен миг расте и слят е с мен,

плисваме усмивка всеодайна.

 

© Милена Френкева All rights reserved.

The work is a contestant:

Здравей, мое лято! »

20 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??