Jul 18, 2013, 12:17 AM

Морско синьо лято 

  Poetry » Love
718 0 6

В морско синьо от усмивки лято,

във пърхаща от ласки синева

срещнах те, красавице, когато

двамата се гонехме в съня.


Ти беше като шепнещ ручей,

ръсеше изплакана вода,

в простора от гълчава звучен

ми пращаше целувки от луна.


Играехме на сладко и горчиво,

горчивото не беше ни по вкус,

сладкото размахваше игриво

обувките за нощния ни блус.


Понечили звездите да ни зърнат,

стремглаво ни намигваха с очи,

залисани в играта ни за двама

слънцето ни стрелна със лъчи.


В морско синьо от усмивки лято

утрото запя ни във рефрен

песничка, погалила сърцата,

събудила те влюбено до мен.

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??