Mar 6, 2019, 8:42 AM  

Моя нежна Любов! 

  Poetry » Love, Free verse
626 1 4

Бавно, бавно тече тишината

и пулсират минутите лепкави

към момента на срещата с теб...

 

Целуни ме, моя тиха Любов!

 

Теменужена нежност попива...

И остава дълбоко в сърцето ми

този Мартенски празничен ден!

 

Ободри ме, моя пъстра Любов!

 

Очите наистина слаби са

тази хубост да съберат

за сърцето - звънтяща камбана...

 

Събуди ме, моя тиха Любов!

 

Почини си в косите и Ветре!

Ще те милвам с ръцете си топли

оцеляли след ласките слънчеви...

 

Вдъхновявай ме, моя нежна Любов!

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??