Aug 25, 2006, 10:14 AM

Моя Свят 

  Poetry
697 0 2
Живеех в свят красив и мой.
Наречен с твойто име.
Без болка, без тъга, красив бе той,
а с тебе бяхме влюбени щастливи!

Но ти си тръгна...
И този свят за миг след тебе рухна!
Присламчи се тъгата...Почерни ми душата...
Уж утрото настъпва,
а в мене се смрачава!
Във моят свят, безкрайна нощ остава!

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??