Sep 7, 2008, 3:18 PM

Моят малък свят 

  Poetry » Love
1011 0 3

Не болката е толкова силна,

не тъгата е толкова горчива,

не сълзите са толкова горещи,

а думите, изгарящи ни като восъкови свещи.

 

Отново ме  излъга, отново ме предаде -

разтърси моя малък свят.

Обърна го, като любов му даде

и пожарите, нестихващи, горят.

 

Покрит е с пепел, сринат до основи,

прикована там от тежките окови

да гледам как без него опустя,

името му цял живот ще го крещя.

© Гери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??