Feb 18, 2011, 10:16 PM

Моят свят 

  Poetry » Civilian
1187 0 15

Моят свят

е храм свещен над който

светлина се лее от високо -

тънък, златен лъч

ме свързва с него

и ми сочи вярната посока!

В моя свят,

сълзи не съществуват -

ручеи кристални

в него пеят,

птиците в небето

не тъгуват -

волно в синевата му

се реят!

Моят свят е чудото,

в което

старците спокойствие

намират -

в моя свят

цветята не увяхват!

В моя свят

децата не умират!

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??