Nov 29, 2019, 2:29 PM

Само да порасна 

  Poetry
918 1 27

 

Космически са моите мечти,

космически безспир ще ги преследвам,

звездите ме примамват с блясък тих

където и да тръгна, тях поглеждам.

 

Светлеят примамливо за едни,

за други са далече от живота,

за мен са като живи чудеса,

очакват да порасна, да превзема

 

обсебилите сънищата ми

картини причудливи, фантастични,

разтърсващите дните ми игри.

Из междузвездните войни ще скитам.

 

И странен ви изглеждам, и чудак,

нехаен и отнесен, нелогичен.

Ще ахнете, когато долетя

от космоса обратно с лек за всичко.

 

 

 

 

 

 

© СК All rights reserved.

The work is a contestant:

Детски космос »

2 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??