Aug 30, 2008, 6:15 PM

Моята душа 

  Poetry » Other
540 0 4
Светлина в очите ми просветна,
                 черно-бели снимки аз открих,
                      разбрах, че век е вече минал,
                             идва с утрешния влак красив.
                 От къщите смях се чува,
                                     НАЗДРАВЕ и УРА,
                                    всичко заблестява,
                              но най-вече моята душа.

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??