Feb 29, 2008, 11:40 AM

Моята стая 

  Poetry
520 0 5
 

Снимките - заковани в стената.

Черно-бели, повече черни.

Миналото - провиснало и

обесено на онази усмивка.

Бели листове вместо чаршафи.

Паяжини между краката.

Шум от плъхове в ушите,

гризат недописани страници.

На леглото - две мухлясали очи.

Под леглото - две разтворени

като прозорец малки ръце.

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??