Sep 27, 2020, 11:32 AM

Мрачно бъдеще 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
326 0 0

Мрачно бъдеще

 

Отидох надалеч,

но много не видях,

и някак не успях,

не съм един от тях.

 

Въртя се пак и пак,

а всичко е едно и също,

а някой отгоре гледа вездесъщо.

А бъдеще дали има?

 

Аз казвам - не. Това не е живот.

Не е и смърт поне,

разпятие над мен - да знам, че ще се мре.

А бъдеще дали има?

 

Развитие няма,

това чух стократно.

Това може и да е факт, но

пътят свърши, а това не е приятно.

А бъдеще дали има?

 

 

© Атанас Маринов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??