Dec 14, 2008, 7:25 AM

Мравча горест 

  Poetry » Civilian
519 0 2

 

Ръководно
на
брашънце уж ги меля,
но те към Небе са поели -
всички волни щурци, оцелели
в студа под бялата ми
капела...

© Александър Белчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??