Mar 20, 2012, 4:25 PM

Мразя те, но всъщност те обичам 

  Poetry » Love
801 0 4

 

 

Мразя те, но те обичам,

прелива в мене любовта.

Твойто име все изричам,

написано е в моята душа.

 

Мразя те, но те обичам,

ти за мен си сладостта.

Може и да го отричам,

но в мене нося любовта.

 

Колкото и да те мразя,

аз всъщност те обичам.

В душата чувства пазя

и тях на теб ги вричам.

 

Мразя те, но не така

както мразя враговете.

Мразя те, защото любовта

вселила се е във сърцето.

 

Обичам те, а ти ме нараняваш,

но аз пак ще ти простя.

Щом обичаш, готов си да прощаваш

дори и най-голямата лъжа.

 

 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??