Шкембе чорба на село ядох.
След туй със капама преядох.
Три дена кльопах, па и пих.
Направил го отново бих.
Ще кажете:,,Този негодник
е някакъв чревоугодник!
Три дена щом е пил и лапал,
направо, майна, се е скапал!".
За поркането не говоря.
За яденето хич не споря.
Обаче, друга е идеята,
а не, що мина през трахеята.
Чуйте моята трактовка:
Говоря аз за обстановка.
Не за мезета, питиета,
а как премина мухабета.
Но, вие сте комерсиални,
а не сте и актуални.
Спирам с вас кореспонденцията,
че ви е хванала деменцията!
© Георги Янков All rights reserved.