МЪЖКО ПРАНЕ
Посмейте се, мъже. Какво разбирате?
Присмехът в очите ви се крие,
затуй, че вашият съсед простираше
дрехите си мъжки и ги шиеше.
Жената на един от вас бе плакала,
срещнала вика на самотата...
А той си пееше, даже и понякога
танцуваше до късно със луната.
Илия Вълчев
© Илия Вълчев All rights reserved.