Sep 14, 2013, 11:57 AM

Мъжко рамо 

  Poetry » Love
954 0 3

Ако е тъжно твоето сърце,

ще те погаля и ще те прегърна –

от силата на двете ми ръце

тъгата ти в любов ще се превърне!

 

В очите ти избликнат ли сълзи,

със сухите си устни ще ги пия –

животът вече няма да горчи,

от болката ти глътки щом отпия!

 

Ако по своя път се умориш,

не падай духом, миг поспри се само –

с усмивка пак напред ще продължиш,

защото имаш мъжкото ми рамо!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??