May 25, 2018, 11:36 PM

Мълча. Не ти и трябва да го знаеш.... 

  Poetry
421 5 19

От раждането във окото ми заби се,
парченцето от криво огледало.
Не ме обичай, просто няма смисъл.
Не ми припомняй, че съм част от цяло.

 

От първата си глътка въздух се отрових.
И спомен нямам колко е боляло.
И като куче кост душата си зарових.
Оглозгана е, не търси начало.

 

И ето, днес сълзи света ми разкривяват.
Мълча. Не ти и трябва да го знаеш.
Парченцата от криво огледало засияват.
Обичаш ме?...А знам ще се покаеш...

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??