Jul 3, 2008, 2:04 PM

Мълчаливо 

  Poetry
569 0 11


Мълчаливо непоносим си -
внушение за вечност
и озарение на необходим човек.
Мъдрото сребърно безсилие
в безмилостен безпорядък
подрежда отшумялото -
онази нощ,
когато
в себе си се омотавахме...

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??