Mar 25, 2011, 12:00 PM

Мъртви души 

  Poetry » Other
1005 0 1

Душите мъртви днес се скитат
по света - без обич, без любов.
През счупената призма на живота
светът изглежда зъл, суров.

Две души се срещат днес,
но тъгуват, вместо да се радват,
защото заедно не могат да са те -
завинаги обречени да страдат.

Макар и да се борят те,
вселенските закони са си вечни,
ще продължават и ще са сами,
но с надежда във сърцата си „човешки”.

© Марин Маринов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??