Sep 14, 2005, 9:44 PM

Мъртви сетива 

  Poetry
1432 0 4
Двулична омраза
изпълва очите
черна проказа
поробва душите

Мълчание
обзето от тъга
носи далечно послание
забравено от света:

дъждът ще спре
и слънце ще изгрее,
но туй що днес умре
нивга вече няма да живее

За чувства закърнели
мираж е любовта
в омразата изтлели
за тях излишен е света

Изгубеният усет
отлетял като сврака
сега е обзет от
апатията на мрака

© ShamelessDreams All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Стилът ти определено много ми допада, а освен това и замисълът също. Подкрепям те с 6
  • Обичам да чета такива стихотворения...6
  • наистина е мн добро
  • прекрасно е много ми хареса
Random works
: ??:??