Apr 11, 2008, 8:20 PM

Мързеливо хайку 

  Poetry » East forms
506 0 1
В стаята ми -
следобедна тишина.
Муха да бръмне...

© Йордан Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??