Nov 2, 2008, 5:37 PM

На... 

  Poetry
791 0 22

По светлото на синьото,

по топлото

на залез орехов,

по есенните сенки,

в гора

от коледни елхи

(... които празника очакват...)

по слънчевите камъни

край вировете

тайствено-дълбоки...

и щом притичам

през поляна суха

(накрая дето слънцето

си е направило обител)

- при тебе съм...

и всичкото ти нося.

 

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??