Jan 9, 2009, 12:35 AM

На Б... 

  Poetry
703 0 2

Ти беше зората,

която озаряваше моето утро.

Ти беше залезът,

с който свършваше моя ден.

Ти беше всичко за мен -

настояще и бъдеще.

Мислех само за теб,

сърцето ми сновеше...

само и единствено теб,

а сега плачеше...

Кажи, защо?

Защо се влюбих,

защо точно в теб?

Обикнах те, а знаех,

ти не си за мен...

 

© Меглена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??