Aug 31, 2016, 7:54 PM

На балкона 

  Poetry » Other
493 1 6

Сама...

и под тласкащото кръв сърце

пространството е празно

като дървена кутия за бижута.

Обеците на ухото

станаха ми твърде много,

а главата ми така  се лута

между небето и поредната ми глупост.

Отровата стои си тихо

на дъното на чекмеджето

да ми напомня,че съм никой

и нямам власт над битието.

© Радост Димитрова All rights reserved.

Авторът няма бележки, само чувства, които нито разбира, нито контролира

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??