Jun 11, 2011, 12:26 AM

На баща ми 

  Poetry » White poetry
1074 0 2

Ние винаги бяхме "на нож"

и се карахме честичко даже,

може би го разбирам сега едва,

но е важно (все пак) да го изрека...

© Никол Тер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??