Mar 13, 2013, 11:05 PM  

На чисто 

  Poetry » White poetry
625 0 1

Ако си тръгна от света сега, внезапно,

бих взел единствено една опърпана и сива шепа спомени.

Тъжни и повехнали като венец от есенни листа,

но мои, истински и живи, изтръгнати със корени от битието на живота ми.

Ако си тръгна днес и тук, дори сега,

едва ли във очите ми ще видите море от мъртви сълзи,

но утрото ще е умряло още вечерта, и без да е отронило дори една сълза,

зад рамото ми тихо ще се спусне.

© Петър Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??