May 4, 2007, 6:25 AM

На Дари 

  Poetry
761 0 4

"На тази, която ме кара да живея пак като човек."
"На Даря Янкова"

Роден съм гол и гол ще си замина.
Мои са единствено едно сърце и две ръце.
И знай, докато се спомина, бих искал аз за теб да са и те.

 Роден съм сляп, но зрящ ще си замина.
 Отворил дръзко двете си очи.
В последния си час аз искам теб да видя.
До този час до мене все да си.

Роден без глас, речовит ще си отида.
От този свят на думи пребогат.
Последните ми две ще са за тебе.
За теб последно ще се чуе моя глас.

Роден без теб, без теб ще си отида.
Но искам да оставя в теб следи.
Че те обичам и ме има.
И моята избраница си ти.

© Вълко Тодореев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??